Κυκλοφορούν ελεύθεροι…

Standard

Ο αξιότιμος κ. Ευάγγελος Βενιζέλος «δίνει» τον Γ. Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της περίφημης λίστας Λαγκάρτ με τους μεγαλοφοροφυγάδες. «Το υλικό δόθηκε ατύπως σε μένα, χωρίς συνοδευτικό υλικό. Δεν γνωρίζω αν δόθηκε το αρχικό υλικό ή αντίγραφο. Ούτε ο κ. Ι. Διώτης (πρώην επικεφαλής ΣΔΟΕ) μπορούσε να ξέρει αν του δόθηκε το αρχικό. Γνώριζε αυτά που του είπε ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου (πρώην υπουργός Οικονομικών). Δεν είχε κανένα λόγο να μην λέει την αλήθεια ο κ. Διώτης». Τάδε έφη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Κι οι δυο κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος κι ως αυτόκλητος πρεσβευτής της χώρας που υποδούλωσε στο ΔΝΤ. Προσκεκλημένος της τράπεζας Barclays στην ετήσια κοινή σύνοδο του ΔΝΤ στο Τόκιο, μίλησε και πάλι για δημοψήφισμα και ζήτησε να δοθεί χρόνος στη Ελλάδα για την υλοποίηση του προγράμματος προσαρμογής και μεταρρυθμίσεων.

Το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ θα στέκονται οι, ακουσίως μετέχοντες στο πρόγραμμα προσαρμογής για να πληρώσουν ακόμη μια δόση απ’ το χαράτσι, αυτό που προεκλογικά θα κοβόταν κι απ’ το οποίο εξαιρούνται με χίλια δυο τερτίπια οι κάθε λογής ευυπόληπτοι μεγιστάνες.

Θα είναι άφραγκοι μα ήσυχοι. Ξέρουν πως περνούν, το είπε ο πρωθυπουργός, τον τελευταίο κάβο…

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s