Α’ Αθήνας. Μια χαμένη ευκαιρία

Standard

Οι χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη αιρετών, ανήκουν πια στην ιστορία. Κι αν ακόμη περιμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα για το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. και το Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. της Αττικής, το αποτέλεσμα για το Π.Υ.Σ.Π.Ε. της Α’ Αθήνας είναι οριστικό.
20 ψηφοδέλτια είναι αυτά που έκαναν τη διαφορά κι έδωσαν τον αιρετό και για την επόμενη διετία στην ΠΑΣΚ (Στην πρώτη θέση με μεγάλη διαφορά οι Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις). Ο αγώνας που έδωσαν οι υποψήφιοι της ΔΑΚΕ ήταν άνισος από πολλές πλευρές.
Ο διοικητικός μηχανισμός κι η σωρεία των «κατόπιν ενεργειών μου» πάσης φύσεως «εξυπηρετήσεων» με σαφείς παραβιάσεις της ισονομίας. Το πολιτικό σκηνικό που μετέφερε, κακώς, τη δυσαρέσκεια και την οργή απέναντι στην κυβέρνηση στην «τιμωρία» της παράταξής μας, παρά το γεγονός ότι η στάση μας ήταν ξεκάθαρα απέναντι στα κυβερνητικά αντιλαϊκά μέτρα. Μια σειρά ακόμη αιτίων που θα αναλυθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Η ουσία είναι ότι για το ΠΥΣΠΕ της Αθήνας χάθηκε η ευκαιρία του να έχει αληθινό εκπρόσωπο των συναδέλφων, δίχως διαχωρισμούς και ταμπέλες. Κρίμα…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ ΣΤΗΝ Α’ ΑΘΗΝΑΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s