Το νέο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.

Standard

Η 82η Γ.Σ. του Κλάδου έκλεισε τις εργασίες της την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους αντιπροσώπους που με την ψήφο τους έδωσαν στη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. την πρώτη θέση στο νέο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και να πω ότι είναι ιδιαίτερη  τιμή προς το πρόσωπό μου η πρώτη θέση ανάμεσα στους τρεις εκλεγέντες από την παράταξή μας.

Το νέο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καλείται να αναλάβει δράση μέσα σ’ ένα ιδιαίτερα δυσμενές για τη δημόσια εκπαίδευση περιβάλλον και το έργο που έχει να επιτελέσει είναι πολύ δύσκολο. Η όποια θέση από την οποία πρόκειται να κληθώ να εκπροσωπήσω τους συναδέλφους (για τη θέση του προέδρου η Κ.Ε. της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αποφάσισε και πρότεινε το συνάδελφο Μπάμπη Κόκκινο, στον οποίο εύχομαι καλή δύναμη κι επιτυχία στα καθήκοντά του) θα είναι για μένα θέση ευθύνης και διαρκούς λογοδοσίας.

Μακάρι, στο σύνολο των εκλεγμένων στο Δ.Σ. δυνάμεων, να πρυτανεύσει η αίσθηση των κρίσιμων, για την εκπαίδευση, στιγμών και το γρηγορότερο δυνατό να συγκροτηθεί με την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση το προεδρείο και το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε σώμα, κάτι που θα έπρεπε να έχει ήδη γίνει.

Η δημόσια δωρεάν εκπαίδευση είναι αγαθό π[ου οφείλουμε να το υπερασπιστούμε για χάρη των παιδιών μας και τώρα που, ολοφάνερα, κινδυνεύει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να παίζει παιχνίδια «μικροπολιτικής».

Δελτίο_τύπου_για_αποτελέσματα_εκλογών_82ης_Γενικής_Συνέλευσης_

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s